Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Відкриття Доброславського ресурсного центру розвитку громад

Дата: 11.02.2021 16:10
Кількість переглядів: 443

   11 лютого пройшла презентація Ресурсного центру розвитку Доброславської територіальної громади при відділі економіки, перспективного розвитку території, міжнародного співробітництва та інвестицій. Основні його завдання і напрямки роботи – це планування, координування, впровадження та моніторинг діяльності організацій громад на рівні Доброславської селищної ради; консультування громадськості Доброславської територіальної громади з питань створення та впровадження громадських ініціатив; проведення  тренінгів, семінарів, навчань для організації громад і представників органів влади; робота над залученням інвестицій до громади; забезпечення зв’язку з іншими донорськими організаціями та організаціями громад; підтримка розвитку малого та середнього бізнесу; пошуки дієвих рішень для покращення якості життя людей в Доброславській територіальній громаді. Центр стане місцем продукування творчих рішень та корисних ідей, створення нових можливостей та проведення зустрічей із молодіжними і громадськими організаціями, підприємцями, потенційними інвесторами.

Фото без опису

    Першими відвідувачами центру стали команди Конкурсу молодіжних проєктів «Небайдужі», який вже вдруге стартував у Доброславі. Відвідувачі отримали консультації із написання проєктів, заповнення аплікаційних форм та обговорили можливі ідеї нових проєктів.

   Фото без описуДоброславський селищний голова, яка особисто відкривала ресурсний центр розвитку громад, висловила надію на його продуктивну роботу і побажала працівникам побільше відвідувачів, вдалих ідей, цінних для розвитку громади рішень та максимального залучення інвестицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь