Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Роковини Чорнобильської катастрофи

Дата: 26.04.2021 16:45
Кількість переглядів: 860

Сьогодні 26 квітня 2021 року виповнюється 35 років з дня однієї з найстрашніших катастроф в історії людства — аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Фото без опису

До Дня роковин Чорнобильської катастрофи в приміщенні зали засідань Доброславської селищної ради проведено захід "Чорнобиля гіркий полин на серце ліг незримо й тяжко...", на якому присутні висловили свою безмірну вдячність героям нашої Батьківщини, які ціною свого життя та здоров’я захистили світ від небувалої біди.

Фото без опису

Заступник Доброславського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів - Чорній Юрій Богданович у своєму виступі зазначив, що події Чорнобиля ніколи не зітруться в пам'яті десятків поколінь, а катастрофа назавжди залишиться спільним болем. Побажав усім доброго здоров'я, довгих років життя, здійснення мрій і сподівань та вручив ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС грошову допомогу.

Фото без описуФото без опису

До героїв-чорнобильців звернулися учасники театральної студії "Табула Раса" Центру культури, мистецтв та розвитку творчих здібностей зі словами подяки та Ксенія Ковальчук, керівник вокальної студії ЦКМРТЗ, з піснею-закликом про вічну пам’ять.

Фото без описуФото без опису

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів Чорнобильської катастрофи.

Фото без опису

Минуть ще роки й десятиліття, а цей трагічний день усе одно хвилюватиме людей.Наш земний уклін, наша довічна вдячність усім, хто взяв участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю. Священна пам’ять про всенародний подвиг ніколи не зітреться зі сторінок історії, не згасне у віках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь