Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

У ПЕРЕДДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА, В ОДЕСІ, ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ЗБОРИ ПРЕДСТАВНИКІВ МІСЬКОГО МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2021 10:01
Кількість переглядів: 190

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький взяв участь у міських святкових урочистостях, з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування, які відбулись сьогодні в Одеському академічному театрі музичної комедії ім.Водяного.

 

За минулий рік, відзначив голова Одеської ОДА, область пройшла серйозний етап реформування. Це – створення перших об’єднаних територіальних громад, посадові особи місцевого самоврядування яких взяли на себе високу відповідальність – розвиток своїх територій.

«Курс, який обрала наша країна – Європа, а Європа сьогоднi – це Європа потужного мiсцевого самоврядування, Європа сильних регiонiв. То ж я переконаний, що всі тi реформи, якi ми сьогоднi разом з вами реалiзуємо – в першу чергу адмiнiстративно-територiальна реформа – це дiйсно важливе питання. Сьогодні Одеська міська громада — це взірець розвитку громад. I менi дуже приємно вiдзначити, що сьогоднi i Президент Володимир Зеленський, i Уряд з турботою ставляться до розвитку важливих iнфраструктурних об’єктiв у нашому регiонi: це й тi проєкти, якi будуть забезпечувати територiальну оборону, i ті що будуть вирiшувати, в першу чергу, питання якостi життя i розвитку логiстики. Серед таких проєктів – i будiвництво нової дороги, i будiвництво каналiзацiйних колекторiв, i питання, пов’язанi зі збереженням пам’яток архiтектури» – сказав у своєму вітальному слові Сергій Гриневецький.

Голова Одеської ОДА висловив подяку всім представникам міського місцевого самоврядування за повсякденну нелегку працю у справі реформування та розвитку нашого регіону.

«Одеса – сьогоднi, в умовах глобальної полiтики, перебуває на передовiй обороноздатностi нашої держави. Саме тут зосередженi усi роди i види вiйськ, якi тiльки є в Українi – усi сили пiдтримки i забезпечення. Я хотiв би подякувати виконавчому комiтету i мiськiй радi за ту плiдну роботу з обласною державною адмiнiстрацiєю, з мiсцевими органами виконавчої влади з реалiзацiї багатьох важливих програм соцiально-економiчного i культурного розвитку нашого регiону. І це не тiльки питання пов’язані з розвитком обласного центру, а й питання, пов’язанi із забезпеченням продовольством і розвитком туристичного потенцiалу всієї Одещини” – додав Сергій Гриневецький.

Вітаючи представників Одеської міської громади з Днем місцевого самоврядування голова Одеської ОДА зазначив, що попереду на представників обласної та міської влади чекає спільне вирішення питання розвитку Одеської агломерацiї, центром якої є місто Одеса, i висловив переконання, що за підтримки і Президенту, i Уряду вдасться реалізувати цей пілотний проєкт.

В рамках святкових урочистостей голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький вручив нагороди.

Так згідно Указу Президента, за заслуги перед державою у розбудові та реформуванні охорони здоров’я, самовіддане служіння справі збереження здоров’я громадян м. Одеси, вдосконалення медичного обслуговування населення, плідну науково-педагогічну й громадську діяльність орденом “За заслуги” I ступеня нагородженого директора, лікаря ортопеда травматолога вищої категорії комунального некомерційного підприємства “Міська клінічна лікарня №11” Одеської міської ради, доцента кафедри Одеського національного медичного університету, доктора медичних наук, заслуженого лікаря України, переможця рейтингу у номінації “Кращий працівник охорони здоров’я міста Одеси” та “Кращий спеціаліст хірургічної служби” у 2021 році Миколу Турчина.

За вагомий особистий внесок у розвиток та реформування місцевого самоврядування, забезпечення соціально-економічного, культурно-освітнього розвитку міста Одеси, багаторічну плідну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною відзнакою голови Одеської обласної державної адміністрації нагороджено директора Департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олену Буйневич.

Почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації – заступника директора департаменту – начальника відділу планування доходів місцевого бюджету та економічного аналізу Департаменту фінансів Одеської міської ради Ірину Жирову; заступника директора Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради Дениса Кравченка; заступника директора – начальника управління праці Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Ліану Недєву; начальника Управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради Руслана Пуздрача і заступника директора – начальника інформаційно-аналітичного відділу Департаменту інформації та цифрових рішень Одеської міської ради Оксану Тачковську.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь