Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

ВАКЦИНОВАНИЙ – ЗНАЧИТЬ ЗАХИЩЕНИЙ!

Дата: 22.12.2021 09:18
Кількість переглядів: 258

Міністерство охорони здоров’я спільно з Червоним хрестом України розпочали  всеукраїнську інформаційну кампанію з вакцинації.

Спортсмени і актори, громадські активісти та лідери думок, які відомі не тільки в Одесі та Одеській області, а й далеко за межами нашої країни, щепилися, щоб показати приклад іншим.

«Вакцинуючись від COVID-19, ми захищаємо не лише себе та своїх близьких, ми наближаємо той час, коли зможемо повернутися до звичного життя. Тисячі людей на жаль померли від ускладнень на ковід, ще сотні тисяч – особисто пересвідчилися, як важко подолати цю хворобу та який тривалий час потрібен для реабілітації.  Тому я вкотре закликаю мешканців Одещини не зволікати з вакцинацією – адже на разі це єдиний спосіб уникнути важких ускладнень від ковіду та летальних випадків. Сумнівів немає – вакцини від коронавірусу рятують життя! То ж вибір за вами – вакцинація чи реанімація!?» – говорить голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Думки відомих одеситів, які зробили щеплення від COVID-19 та довели на власному прикладі, що вакцинація безпечна й ефективна – дивіться у відео.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь