Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

ОДЕСЬКА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЯ, ДП «КУЛІНДОРІВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» ТА ТОВ «ОДЕСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД №4» ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Дата: 10.01.2022 09:50
Кількість переглядів: 206

Сьогодні голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецкий, І-й заступник генерального директора державного підприємства «Куліндорівський комбінат хлібопродуктів» Світлана Паненко та директор «Одеського хлібзаводу №4» Віталій Добровольський підписали Меморандум про співпрацю.

Документ уклали на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. №341 «Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення» та виходячи з принципів партнерства влади та бізнесу, керуючись необхідністю соціального захисту громадян і забезпечення стабільної цінової ситуації на ринку борошна та хліба.

Відповідно до тексту документа сторони мають намір розширити співробітництво у розрізі забезпечення продовольчої та цінової стабільності в Одеській області на внутрішньому ринку зерна, борошна та хлібопродуктів.

Обласною державною адміністрацією спільно з учасниками Меморандуму опрацьовується питання компенсації вартості борошна, що використовується у виробництві масових сортів хліба, за рахунок бюджетних коштів в рамках реалізації Регіональної програми розвитку агропромислового комплексу Одеської області.

В результаті домовленостей, буде забезпечено стабільне виробництво якісного борошна та постачання його виробникам, для використання при виробництві хліба масового вжитку.

«Я вдячний усім, хто ухвалив це важливе для нашого регіону рішення. Ми маємо об’єднати та скоординувати зусилля збереження цінової стабільності та доступності масових сортів хліба», – сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь