Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання голови Доброславської селищної ради Людмили Прокопечко з Днем пам'яті та примирення і Перемогою над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2022 09:02
Кількість переглядів: 342

Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 77-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах, хто віддав життя заради майбутнього України

Ми схиляємо голови у глибокій скорботі перед пам’яттю загиблих 1939-1945 років. Ми вшановуємо кожну невинну душу, загиблу у роки війни, кожного воїна, який боровся за свободу, кожне серце, яке боліло за Україну.

Вічна їм слава, вічна їм пам’ять.

На жаль, на нашу мирну землю знову прийшла війна, 24 лютого 2022 року повномасштабним вторгненням російської армії розпочався новий етап російсько-української війни. Це – народна війна за незалежність і суверенітет України, яка триває з 2014 року.

Історія Другої світової війни нас вчить, що Український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні. Як і у середині минулого століття ми захищаємо свою землю і свою Вітчизну тепер уже від російського агресора-окупанта, що дає нам додаткових сил і право на відчайдушний спротив. Перемога у цій війні означає для нас вільне життя у своєму власному домі за своїми власними правилами. Ми ніколи не були загарбниками як нацисти чи рашисти, тому правда і сила на нашому боці.

Низько вклоняємось і славимо усіх, хто у напружений, найкритичніший і найважливіший момент життя нашої країни не відступив і пожертвував собою заради своєї Батьківщини!

Помолимося за усіх загиблих, за здоров'я ветеранів, бійців Української Армії, волонтерів, мирних жителів української землі. Зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників визвольних битв, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім'ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм! Слава Україні!

З повагою,

Голова Доброславської

селищної ради                                                        Людмила Прокопечко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь