Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Інформація для мешканців громади щодо забезпечення порядку та безпеки громадян

Дата: 22.07.2022 14:35
Кількість переглядів: 177

До уваги мешканців Доброславської громади!

Відповідно до розпорядження голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 29.06.2022 №370/А-2022 «Про деякі питання забезпечення порядку та безпеки громадян»

1. Забороняється на території Доброславської громади до скасування /припинення воєнного стану, або до видачі окремого розпорядження, в залежності від того, яка з цих подій настане раніше:

1.1. Використання ( запуск), продаж та /або відчуження в іншій спосіб платно або безоплатно піротехнічних засобів, у тому числі, але не виключно, феєрверків, салютів і петард, незалежно від класу.

Заборона, встановлена у цьому пункті, не поширюється на піротехнічні засоби, призначені для використання та ті, що вже використовуються виключно підрозділами сил оборони України та у промисловості, не забороненій чинним законодавством.

1.2. Рух транспортних засобів, які:

Використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів без шумопоглинача або систему «прямотік», та /або конструктивні особливості системи випуску газів яких продукують надмірний (подібний до звуку випуску газів без шумопоглинача) рівень шуму, окрім транспортних засобів підрозділів сил оборони України та транспортних засобів з електродвигуном, використовуються в несанкціонованих авто/мото змаганнях, водії яких здійснюють небезпечне керування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь