Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Співпраця Доброславської громади з міжнародними благодійними організаціями

Дата: 02.02.2023 14:11
Кількість переглядів: 136

Приємно відзначити, що в ГО «ВАТРА-2015» спільно з Доброславською селищною радою налагоджені тісні зв’язки з міжнародними фінансовими організаціями та надавачами допомоги і, не зважаючи на ведення активних бойових дій на території України, укладаються угоди про співпрацю й у нинішніх умовах.

Так, завдяки міжнародній благодійній організації «Фонд Східна Європа» розширені межі реалізації проєкту на дві територіальні громади: Доброславську селищну  та Красносільську сільську.

Громади отримали надзвичайно цінні і життєво необхідні товари від МБО «Фонд Східна Європа» відповідно до проєкту ГО «ВАТРА-2015» «Українці незламні» («Шелтер») у вигляді продуктів  харчування та  обладнання для прихистку внутрішньо переміщених осіб (4 холодильники). За отримані кошти в сумі  339 974 гривні також були закуплені, сформовані та роздані 600 продуктових наборів - склад набору, розрахований на кожного члена родини, містив три види круп, цукор, борошно, макарони, олію, чай, печиво. По декілька одиниць представлені м’ясні, рибні та овочеві консерви. Всі продукти були закуплені в Україні, таким чином допомогли не лише людям, які постраждали від війни, а й підтримали українського виробника.

Ми дуже цінуємо реальну підтримку нашої громади під час цієї жахливої війни з росією та дякуємо всій команді проєкту МБО «Фонд Східна Європа» за надану допомогу у вирішенні актуальних проблем громад.

Сподіваємося, що після нашої перемоги ми реалізуємо ще не один спільний проєкт задля розвитку наших громад й всієї України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь