Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В с. Трояндове пройшла третя зустріч голови громади Людмили Прокопечко з мешканцями округу

Дата: 03.03.2023 19:55
Кількість переглядів: 113

Фото без описуВ с. Трояндове пройшла третя зустріч голови громади Людмили Прокопечко з мешканцями Трояндівського старостинського округу та «Звіт Доброславського селищного голови про роботу селищної ради за 2022 рік та перспективи розвитку громади у 2023 році».

Про роботу за минулий рік та плани на 2023 рік прозвітували також староста та депутати Трояндівського старостинського округу.

В цьому році заплановано провести поточний ремонт дороги від траси до с. Ониськове, провести благоустрій території в окрузі.

Людмила Прокопечко зазначила, що Трояндівський округ має великі перспективи для розвитку трояндівництва. Селищна рада вже провела великий обсяг роботи, щоб створити умови для розвитку підприємництва цього напрямку. В минулому році Доброславська селищна рада подавала заявку на грантовий проєкт «Неймовірні села України – 2022». За результатами цього проєкту с. Трояндове здобуло перемогу. В рамках цього проєкту планується створити сільгосподарський кооператив з вирощування троянд та виготовлення крафтової продукції, яка реалізовуватиметься в фірмовому магазині-кафе. Наразі вже розроблено бренд, село Трояндове популяризується в Україні та вже має певний запит від споживачів на трояндову продукцію – варення, чай, косметичні засоби та багато іншого. Окрім того, планується створення парку троянд з готельним SPA-комплексом для розвитку туризму.

Для повної реалізації підприємництва цього напрямку мешканцям необхідно долучатися та навчитись переробляти троянди в різну продукцію для її подальшої реалізації. Таким чином бажаючі працювати та заробляти самі собі зможуть створювати робочі місця в своїх домогосподарствах.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь