Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Державна податкова служба України щодо «Декларування 2023»

Дата: 07.03.2023 15:26
Кількість переглядів: 149

Головне управління Державної податкової служби в Одеській області повідомляє, що з 1 січня 2023 року стартувала компанія декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році. В ході проведення компанії декларування з 01 січня по 30 квітня цього року громадяни зобов’язані виконати свій конституційний обов’язок , задекларувати доходи, які не були оподатковані в минулому році.

Декларація про майновий стан та доходи надається до Центру обслуговування платників за місцем податкової адреси громадянина. Зробити це можна особисто або через уповноважену на це особу, за допомогою пошти чи засобами електронного зв’язку.

З метою підвищення якості обслуговування платників податків та спрощення процедури подання податкової декларації, пропонуємо скористатись новим електронним сервісом «Електронний кабінет».

Запрошуємо жителів району до Центру обслуговування платників Доброславської Державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби в Одеській області за адресою 67500, Одеська область, Одеський (Лиманський) район, смт Доброслав, пр-т 40-річчя Визволення, 7, для ознайомлення з основними випадками подання декларації у 2023 році, правилами застосування податкової знижки, порядком заповнення декларації та отримання практичної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь