Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги надавачів соціальних послуг недержавного сектору, які провадять або планують впроваджувати свою діяльність на території Доброславської селищної ради!

Дата: 18.04.2023 15:24
Кількість переглядів: 97

Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» надавачі соціальних послуг провадять свою діяльність на підставі установчих та інших документів, якими визначено перелік соціальних послуг та категорії осіб, яким надаються такі послуги, за умови забезпечення їх відповідності критеріям діяльності надавачів соціальних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №185 «Про затвердження критеріїв діяльності надавачів соціальних послуг».

З метою забезпечення неухильного дотримання норм чинного законодавства України, Доброславська селищна рада наголошує на обов’язковій реєстрації та внесенні відомостей про надавачів соціальних послуг недержавного сектору до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг.  

За детальною інформацією звертатися до відділу соціального захисту населення Доброславської селищної ради за адресою: смт Доброслав, проспект Свободи, 4а (Будинок праці).

Телефони для довідок: (04855)9-17-64, (04855)9-83-56


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь