Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошується конкурс на вакантну посаду директора комунального закладу Доброславський НВК

Дата: 30.12.2020 20:30
Кількість переглядів: 658

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради оголошує про проведення конкурсу на вакантну посаду директора комунального закладу Доброславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» Лиманської районної ради Одеської області, смт. Доброслав, Лиманський район, Одеська область, пр. 40-річчя.Визволення, 10.

Умови оплати праці: посадовий оклад відповідно до тарифного розряду, з урахуванням типових окладів, надбавок та доплат по галузі, стажу педагогічної роботи.

Вимоги до претендентів: громадянство України, повна вища освіта за кваліфікаційно-освітнім рівнем магістра або спеціаліста, стаж педагогічної роботи не менше 3-х років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан яких не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі у конкурсному відборі необхідно надати в Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради (смт Доброслав, пр. 40-річчя Визволення, 1) такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; 

- згода на обробку персональних даних;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу освіту ( з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Прийом документів здійснюється з 30 грудня 2020 року до 17.00 годин 22 січня 2021 року. Конкурсний відбір відбудеться з 02 по 04 лютого 2021 року.

Конкурсний відбір складається з:

- перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;

- перевірки знань з історії України;

- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (на 2 роки - для осіб, які раніше не обіймали посаду керівника закладу освіти та на 6 років - для осіб, які раніше обіймали посаду керівника закладу освіти), на посаду керівника якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності освітнього процесу в закладі освіти тощо, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробовування.

Контактний телефон: тел/факс (04855) 9-15-63; 9-14-02, dobroslav_uoktms@ukr.net – (Виноградова Жанна Григорівна).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь