Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Боротьба з наслідками негоди в Доброславській ТГ

Дата: 01.02.2021 15:05
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

Протягом 5 днів у Лиманському районі бригадами служби «Одесаобленерго» ведеться робота з усунення наслідків негоди. Налипання мокрого снігу, дощ, ожеледиця, пориви вітру призвели до знеструмлення населених пунктів практично по всьому Лиманському району, причиною тому стали падіння опор ліній електропередач, обірвані лінії електромереж, короткі замикання.

Доброславська селищна рада увесь час тримає на контролі ситуацію та робить усе від неї залежне, аби забезпечити якнайшвидше відновлення електроенергії в населених пунктах Доброславської громади. Під час ліквідації негоди була задіяна техніка підприємств та агрофірм: 11 тракторів та 2 спецавтомобілі, було використано 24 тонни піщаносольової суміші для розчищення доріг. Служба благоустрою Доброславської селищної ради працює в посиленому режимі, також з мешканцями населених пунктів постійно на зв’язку «Гаряча лінія» Доброславської ТГ.

Доброславський селищний голова Людмила Ярославівна Прокопечко на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук так прокоментувала ситуацію: «17 населених пунктів громади, сотні метрів пошкоджених електромереж, десятки кілометрів під'їзних шляхів, на окремих ділянках яких не витримувала важка техніка… Головною проблемою залишається відсутність світла в окремих селах. Бригади РЕМ працюють, але пошкоджень дуже багато, тому ми просимо всіх поставитися з розумінням і не звинувачувати нікого в цій ситуації. Повірте, люди працюють на межі можливостей. Я вкотре хочу подякувати всім, хто допомагає нам справитися з наслідками негоди. Низький уклін і щира вдячність вам, небайдужі люди!...

«Ми намагаємося якнайшвидше реагувати на всі ваші дзвінки і повідомлення, хоча іноді це буває дуже складно. Крім працівників селищної ради, з нами увесь цей час працюють фермерські господарства та інші підприємства. Ми щиро вдячні Совсуну Г.М., Назаренку В.В., Назаренку В.П., Оленюку В.П., Мішаглі В.Д., Іванову О.В., Фінагеєву Г.П. , Жежуленку А.В., Хоменку С., підприємствам "Базальт", "Дорсервіс", "УЮТ", комунальному підприємству "Доброслав", Сочеслу П.В., СФГ "Елена", Потеха О.В., Лиманському РЕМ і особисто Дерікоту З.В., відділу ЖКГ та службі благоустрою».

Станом на 15 годину 1 лютого 2021 року знеструмленими залишаються такі населені пункти Доброславської громади: Старі Шомполи, Улянівка та Ламзаки. Служби продовжують працювати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь