Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Можливості: грантові програми, конкурси, діючі проєкти

Дата: 11.02.2021 16:29
Кількість переглядів: 1743

До уваги усіх, хто має цікаві корисні ідеї та проєкти та шукає шляхи їхньої реалізації! Пропонуємо список українських та міжнародних програм від найрізноманітніших організацій, фондів та донорів. Безліч можливостей для кожного.

 

ТРЕВЕЛ-ГРАНТИ ДЛЯ АРТИСТ/ОК ВІД GOETHE INSTITUTE

Назва гранту: Тревел-гранти для артист/ок від Goethe Institute

Географія: Німеччина

Організатор: Goethe Institute

Розмір гранту: Грант

Дедлайн: 31 Грудня 2021

Електронна адреса: nachwuchs@goethe.de

Веб-посиланняhttp://bit.ly/36Q5dUa

Опис:

Фінансування призначене для музичних проєктів колективів з країн, що розвиваються і країн з економікою, що розвивається, які не можуть дозволити собі витрати на міжнародні поїздки через своє економічне становище. Грант призначений для професійних колективів з артист/ок, а також для аматорських та молодіжних колективів. Як правило, це грант на поїздку. Вимоги:
– кандидат/ка повиненні бути з України;
– ансамбль претендент/ки повинен продемонструвати високий рівень музикальності;
– береться до уваги культурне значення проєкту;
– художній обмін повинен займати центральне місце в проєкті;
– необхідно мати послідовну програму і розклад.

 

 

КОНКУРС СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕТІВ «КУЛЬТУРА ЗАКОННОСТІ»

Назва гранту: Конкурс соціальних проетів «Культура законності»

Географія: Україна

Організатор: Центр культурного менеджменту за фінансової підтримки Посольства Нідерландів

Розмір гранту: 15 000 грн

Дедлайн: 30 Червня 2021

Електронна адреса: ccm@kultura.org.ua

Веб-посиланняhttp://www.kultura.org.ua/

Опис:

У рамках проекту «Культура законності», що впроваджується Центром культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів, оголошуються конкурси, що висвітлюють суспільну цінність верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності.
Підтримуються міжрегіональні візити/ініціативи, онлайн-зустрічі та конференції, що сприяють формуванню культури законності та доброчесності як важливої складової вільного від корупції суспільства. Кожен пропонований проект повинен передбачати проведення принаймні одного публічного/відкритого заходу, в якому візьмуть участь щонайменше 20 осіб. Якщо це онлайн-проекти, то таких зустрічей має бути не менше п’яти. Публічні заходи, чи зустрічі онлайн, мають бути належним чином підготовлені та анонсовані.
Приклади можливої діяльності, на яку надається підтримка:
— культурні заходи;
— круглі столи, дискусії;
— презентації, семінари, тренінги, лекції, інклюзивні громадські заходи;
— міжрегіональні журналістські програми, публікації, серії інтерв’ю;
— будь-яка інша діяльність, яка відповідає цілям Програми та проекту «Культура законності».

???? 

Грантова програма “Море можливостей”

Актуально до: 31.07.21

Програма USAID “Мріємо та діємо” запрошує до подачі концепції проєктів. Потенційних заявників просимо подати короткі концептуальні описи проєктних ідей, які відповідають цілям програми «Мріємо та діємо» та сприяють розвитку лідерського потенціалу молоді (віком 10–35 років) і формують основану на цінностях українську ідентичність. IREX запрошує заявників подавати творчі, інноваційні, оригінальні концепції або такі, що засновані на провідних практиках та перевірених стратегіях.  

Запропоновані заходи мають сприяти розширенню економічних можливостей для молоді, посиленню громадянської активності молоді, її соціальної згуртованості, просуванню різноманіття та включення недостатньо представлених груп, а також покращенню підходів до гендерної рівності та соціальної інклюзії (GESI) в орієнтованих на молодь програмах.

Конкурс на отримання даних грантів буде відкритий до 31 липня 2021 р. Подані концепції проєктів розглядатимуться регулярно, кожних два місяці, починаючи з квітня 2021 р.

Приблизна дата початку надання фінансування проєктів, відібраних у 1-му раунді розгляду заявок – червень 2021 р. Кожен наступний раунд починається приблизно через 2 місяці після відбору переможних концепцій проєктів.  

Загальний обсяг фінансування, який наразі доступний для цієї можливості, становить приблизно 300 000 доларів США на проєкти з максимальним строком до 12 місяців. Максимальна сума одного гранту не повинна перевищувати 100 000 доларів США.  

Концепції слід надсилати на електронну адресу contact.mriemotadiemo@irex.org  із зазначенням Гранти ”Море можливостей” в темі листа. 

Детальніше про умови та вимоги тут – USAID Мріємо та діємо_Грантова програма_Море можливостей

???? 

Проєкт USAID оголошує початок прийому грантових заявок

Актуально до: 23.02.22

Проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка Східної України»  (Проєкт USAID) оголошує початок прийому грантових заявок в рамках програми грантів «Посилення та трансформація економіки Cхідної України (Донецька, Луганська області та Приазов’я) шляхом підтримки сталого розвитку малих та середніх підприємств».

Проєкт USAID – це шестирічна програма (2018-2024 рр.), яка покликана підтримати розвиток стійкої, інклюзивної, орієнтованої на зростання економіки на Сході України. Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» реалізує компаніяDAI Global LLC.

Метою цього Річного програмного запиту є отримання заявок на грантове фінансування.

Проєкт USAID шукає партнерів серед бізнесу, неурядових організацій (НУО) та державних установ для співпраці з метою стабілізації та розвитку економіки на Сході України (Донецька та Луганська області) та території Приазов’я (Бердянський, Мелітопольський та Пологівський райони Запорізької області). Це партнерство дозволить мікро-, малим та середнім підприємствам та їх громадам пришвидшити відновлення від таких потрясінь, як збройний конфлікт та супутня економічна криза, втрата доступу до традиційних ринків, пандемія COVID-19 та нещодавні катастрофічні лісові пожежі, або пришвидшить зростання секторів, які вже адаптувались до цих потрясінь. Ця підтримка повинна сприяти урізноманітненню ринків кінцевого споживача та та ринків збуту, успішному початку роботи в сферах Інтернет-маркетингу та продажу, збільшеннюзагальних обсягів продажів, покращенню умов праці та створенню нових робочих місць.

Гранти надаватимуться і впроваджуватимуться відповідно до правил USAID та Уряду США, що регулюють гранти за контрактами, та внутрішніх процедур управління грантами Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Процес подання заявок складається з одного етапу.  Заявник повинен подати повну заявку на онлайн- платформі https://www.dai-global-grants.com/app/UkraineERA, використовуючи онлайн- шаблони,  та надати усі необхідні документи, перелічені в Річному програмному запиті. Грантові заявки можна подати  з 24 лютого 2021 року до 23 лютого 2022 року.  Матеріали заявок буде розглядати технічний комітет із відбору грантів.  Технічний комітет Проєкту USAID планує оцінювати подані заявки на регулярній основі.

Більш детальна інформація про фінансування проєктів, вимоги до реципієнтів, види потенційної грантової діяльності,  у підтримці яких Проєкт USAID найбільше зацікавлений, процедуру подання заявки, критерії відбору та іншу важливу інформацію про цю грантову  програму  дивіться у Річному програмному запиті № APS-ERA-002 за посиланням https://www.dai-global-grants.com/app/UkraineERA.

Усі запитання щодо цього Річного програмного запиту, будь ласка, надсилайте на електронну адресу: Grants_ERA@dai.com (зазначаючи в темі листа: питання щодо APS-ERA-002).

 

???? 

Отримай грант на навчання за кордоном від програми «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука

Актуально до: 15.05.21

Прийом документів триватиме на сайті програми worldwidestudies.org з 1 лютого до 15 травня 2021 року.

Підтримка надається тим аплікантам, хто планує навчання в галузях, які є особливо важливими для розвитку України, а саме: аграрні науки, альтернативна енергетика, державне управління, інженерія та технології, публічне право, екологія й охорона навколишнього середовища. Фонд також може розглядати заявки для отримання гранту в інших галузях, але потенційні кандидати мають представити обґрунтування доцільності підтримки навчання за обраною спеціальністю.

Обов’язковою вимогою Фонду Віктора Пінчука до всіх отримувачів грантів є зобов’язання по завершенню навчання за кордоном повернутися в Україну для роботи за фахом протягом щонайменше 5 років. Гранти від Фонду передусім покриватимуть витрати на оплату навчання в університеті, підручники та медичне страхування. Розмір гранту буде встановлюватись окремо для кожного випадку, зважаючи на потреби та досягнення студента.

Детальну інформацію про вимоги до кандидатів та умови участі в конкурсі можна дізнатись на сайті програми «Всесвітні студії»: worldwidestudies.org

???? 

Програма малих грантів публічної дипломатії на 2021 рік для підтримки проектів у галузі освіти від Посольства США в Києві

Актуально до: 15.07.21

Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів публічної дипломатії на 2021 рік для підтримки проектів у галузі освіти. За умови наявності коштів, Посольство буде виділяти гранти, як описано нижче, для громадських (недержавних) організацій, що базуються в Україні. Конкретні тематичні пріоритети та програмні вимоги детально описані нижче. Проект повинен бути адаптований до української аудиторії, а всі проектні заходи, що підтримуються грантом Посольства США, повинні містити американський компонент та здійснюватися в Україні.

Заявки приймаються постійно з 15 грудня 2020 року по 15 липня 2021 року. Заявки, надіслані до, або після цих дат, не розглядатимуться.

Форму заявки та електронну таблицю бюджету необхідно подавати англійською мовою лише електронною поштою на адресу KyivPDGrantsEdu@state.gov. Будь ласка, не надсилайте паперові копії поштою.

ДОДАТКОВІ ВИМОГИ ДО ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ГРАНТУ ВІД ДЕРЖДЕПАРТАМЕНТУ США

До подачі на розгляд заявки усі організації, які претендують на отримання гранту від Державного департаменту США, повинні отримати код DUNS, код CCR (NCAGE), надіслати лист-звернення від голови організації, а також оформити активний реєстраційний запис в системі SAM.

Зверніть, будь ласка, увагу, що процес реєстрації в системі SAM.gov може зайняти значну частину часу, тому ми радимо розпочати процес реєстрації якомога раніше.

Деталі та актуальні документи тут.

???? 

Конкурс «Зберігаймо ресурси вдома!»

Актуально до: 30.06.21

Конкурс триватиме упродовж вищезазначеного періоду, проте проміжні результати підсумовуватимуться щомісячно за чотирма номінаціями:

1. Суперекономний електрокористувач.
2. Крутий теплохранитель.
3. Газонезалежний господар.
4. Лідер водозбереження.

Критерієм для визначення переможців Конкурсу є ефект від упроваджених заходів (економія конкретного ресурсу та зменшення викидів вуглекислого газу). Після закінчення кожного місяця підбиватимуться підсумки впровадження заходів за цими номінаціями та визначатися переможці.

Результати та подарунки:

  • проміжні – щомісячно. Переможці отримають корисні призи, наприклад, power banks;
  • остаточні – після завершення Конкурсу у червні 2020 р. Обиратимуться найкращі звіти, власники яких здобудуть потрібні для кожної родини подарунки (щороку ми уточнюємо що знадобиться у господарстві конкретної родини), наприклад, мікрохвильова піч, економні LED світильники та настільні лампи, ліхтарі та ін.

На сайті Проекту та у соціальних мережах розміщуватимуться інформаційні матеріали – корисні та практичні поради, які розкриватимуть одну із дев’яти тем Конкурсу.

Термін проведення: 1 жовтня 2020 р. – 30 червня 2021 р.

Більш детальна інформація щодо умов, порядку подання звітів та перебігу конкурсу міститься у Положенні.

Більше інформації на сайті проєкту.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Звіти без фото з учасником, чеків та описової частини не розглядатимуться!

Переможці, як завжди, отримають цінні подарунки! Бажаємо успіхів усім учасникам!

???? 

Конкурс стартапів «Еко-дія»

Актуально до: 31.05.21

Терміни: 02.10.2020 – 31.05.2021

Всеукраїнська благодійна організація “Інститут місцевого розвитку “, виконавець Проєкту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація», оголошує конкурс стартапів «Еко-дія» в рамках вищезгаданого проєкту. Екодія або енергоефективний стартап можуть бути різними: озеленення, сортування, прибирання та вивезення відходів, очищення водойм, вторинне використання речей, ресурсо- та енергозбереження.

Умови участі:

  • Описати ідею або захід, конкретно та реалістично пояснивши деталі екологічної ініціативи. 
  • Забезпечити свій внесок для втілення задуму або заходу в життя, можна у негрошовому вигляді – роботами/інвентарем/обладнанням.
  • Візуалізувати вже наявні результати. Обов’язковими є фото та/або відео із власним внеском.

Переможці отримають допомогу у негрошовому вигляді до 15 000 грн. Проєкт оплатить матеріали, обладнання, роботи тощо, необхідні для впровадження задуму.

Для участі охочим необхідно заповнити заявку.

Обов’язково слід надати посилання на фото- або відеопідтвердження ініціативи! 

Оцінювання заявок:

Конкурсна комісія, а саме представники компанії ДТЕК, яка фінансує проєкт, та Інституту місцевого розвитку, виконавця проєкту, прийме рішення щодо кращих ініціатив, відібравши декілька переможців. Окрім безпосередньо відповідності темі конкурсу, головними критеріями відбору будуть кількість учасників ініціативної групи і кількість потенційних бенефіціарів реалізованого заходу.

Більше інформації на сайті проєкту.

 

Альтернативный текст

Відкриті конкурси від House of Europe: 

Нові конкурси:

Проглянути можливості House of Europe

Можливості та програми ЄС у сфері культури та креативних індустрій:  

Можливості та програми ЄС в інших сферах: 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь