Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення конкурсної комісії Доброславської селищної ради з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель, інших об’єктів нерухомого майна та виконавця земельних торгів на конкурентних засадах

Дата: 18.02.2021 16:59
Кількість переглядів: 378

Фото без опису

Оголошення конкурсної комісії Доброславської селищної ради з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель, інших об’єктів нерухомого майна та виконавця земельних торгів на конкурентних засадах

 

            Мета проведення робіт: експертна грошова оцінка об’єктів нерухомості комунальної власності Доброславської селищної ради, які підлягають приватизації :

- будівлі складу цивільної оборони, розташованої за адресою: Одеська область, Лиманський район, смт Доброслав, вул. Садова, буд.80;

- нежитлової будівлі, розташованої за адресою: Одеська область, Лиманський район,           смт Доброслав, вул. Першотравнева, буд.39.

 

            1. Умови конкурсу: конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавця послуг з проведення експертної грошової оцінки об’єктів нерухомого майна» із зазначенням об’єктів та дати проведення конкурсу.

            У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

            До підтвердних документів належать:

  • заява претендента на участь у конкурсі з проведення експертної грошової оцінки об’єктів нерухомого майна;
  • копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб – платників податків, або копії сторінок паспорта осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента – фізичної особи – підприємця);
  • згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця);
  • копії установчих документів  претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку об’єкту нерухомості;
  • кількість звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок, що складені за попередні 24 місяці учасником конкурсу.

            Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

            Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

2. Строк подання конкурсної документації: до 19.03.2021 року (включно).

3. Поштова адреса, за якою подаються документи: 67500, Одеська область, Лиманський район, смт Доброслав, вул. Київська, 77.

4. Інформація про проведення конкурсу: конкурс відбудеться 24.03.2020 року о 15.00 год. в приміщення Доброславської селищної ради за адресою: Одеська область, Лиманський район, смт Доброслав, вул. Київська, 77.

5. Відомості про місце знаходження комісії, контактні телефони:  67500, Одеська область, Лиманський район, смт Доброслав, вул. Київська, 77, (04855) 9-15-58.

 

Голова комісії                                 М.В. Калюжний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь