Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

"ДОБРОСЛАВСЬКІ МИКОЛАЇ"

Дата: 05.03.2021 10:19
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

Зима пора казок, подарунків, чудес; пора ялинкових прикрас, гірлянд у вітринах магазинів, зліплених сніговиків у кожному дворі; пора, коли живеш у передчутті свята й знову починаєш вірити у добрих чарівників, які виконують заповітні бажання.

Фото без опису

Першим у черзі таких очікуваних новорічних свят стоїть День святого Миколая. Для Доброслава – це завжди грандіозне, пишне святкування з наймасштабнішим в Україні парадом Святих Миколаїв, з неймовірними національними рекордами, відкриттям різдвяного містечка, святковими лотереями. Участь у параді щороку беруть і дітки, маленькі Миколайчики, на прикрашених візочках, і молодь, і люди похилого віку, і цілі творчі колективи. Очолює ходу головний Миколай у супроводі світлих янголів. Це дійсно казкове видовище, коли хвилювання переповнює серце, з обличчя не сходить посмішка і ти відчуваєш себе частинкою чогось прекрасного та феєричного! Фантастичні відчуття й не менш фантастичні результати, адже парад святих Миколаїв у Доброславі вже двічі встановлював національний рекорд як наймасовіший, найчисельніший парад святих Миколаїв в Україні. Вперше їхня кількість сягала 673 учасники, вдруге 815. Фото без опису

Взагалі, цьому святу належить найбільша кількість рекордів, які за всі роки були встановлені у Доброславі. Найоригінальніші новорічні ялинки, найбільші в Україні сани Святого Миколая, найчисельніший танцювальний флешмоб за участю людей у костюмах Чудотворця, а також саме в Доброславі зібралася найбільша кількість Святих Миколаїв з різних країн світу. Най-най-най! І все це – у Доброславі.

Фото без опису

Побувавши на фестивалі «Доброславські Миколаї», ви надовго збережете у серці відчуття свята і  потрапите у саме серце зимової казки!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь