Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Індивідуальна консультація "Стратегія Доброславської громади: з чого розпочати"

Дата: 16.03.2021 08:48
Кількість переглядів: 602

Відділ економіки, перспективного розвитку територій, інвестицій та міжнародного співробітництва Доброславської селищної ради 12 березня 2021року взяв участь у проведенні індивідуальних консультацій, які вела керівниця Одеського регіонального офісу Юлія Молодожен.

Фото без опису

Тема консультацій стосувалася розробки стратегічних документів розвитку територій громади. Бажання мати документ, який визначає пріоритети розвитку громади на короткострокову або довгострокову перспективу, виникло, оскільки вже сформовані виконавчі органи та настав час поставити питання: якою має бути наша громада, куди ми маємо рухатися, які ресурси ми можемо використати?

Доброславська громада вже має затверджений план соціально-економічного розвитку громади на три роки, але тепер замислилися над розробкою Стратегії. Тому представників громади цікавили питання, які перші кроки треба робити в напрямку розробки Стратегії, як фахово сформувати робочу групу з розробки стратегії, якою є структура стратегії, як робити SWOT-аналіз чи потрібно залучати сторонніх фахівців для розробки Стратегії. Також цікавило, які можливі помилки виникають при розробці Стратегії, чи є приклади вдалих стратегій громад.

Обов’язково при розробці Стратегії проводитиметься анкетування та будуть враховані пропозиції мешканців громади.

Як наголосила Юлія Молодожен, лише розуміння громадою своєї місії у майбутньому, вміння комплексно підійти до аналізу проблем та визначення шляхів їхнього вирішення і наявність бажання місцевої влади змінити ситуацію на краще є запорукою успіху.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь