Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення про проведення повторного конкурсу на зайняття вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Доброславської селищної ради

Дата: 01.04.2021 14:57
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

 

Оголошення

про проведення повторного конкурсу на зайняття вакантної посади

директора Центру надання соціальних послуг Доброславської селищної ради

 

    На підставі рішення Доброславської селищної ради від 18.02.2021 № 64-VІІІ «Про створення Центру надання соціальних послуг Доброславської селищної ради»,  відповідно до частини другої ст.13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України   від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» Доброславська селищна рада оголошує  конкурс на зайняття вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг.

    Місцезнаходження Центру надання соціальних послуг Доброславської селищної ради:  67500, вул. Київська, 77, смт Доброслав, Одеський район, Одеська область.      

    Основні напрями діяльності Центру надання соціальних послуг:

- проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення;

- надання особам/сім’ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Мінсоцполітики, з метою мінімізації або подолання таких обставин.

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

– заяву про участь у конкурсі;

– належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

– автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

– мотиваційний лист, складений у довільній формі;

– довідку про відсутність судимості.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Умови оплати праці директора Центру надання соціальних послуг визначаються наказом Мінсоцполітики від 18.05.2015 р. № 526 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», наказом  Мінпраці і МОЗ від 05.10.2005 р. № 308/519 «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення», іншими нормативно-правовими актами.

Приймання документів від претендентів здійснюється у робочі дні з 08.00 год  до 17.00 год (обідня перерва з 13.00 год до 14.00 год) з 02 квітня 2021 року по 16 квітня 2021 року за адресою: вул. Київська, 77,  смт Доброслав, Одеський район, Одеська область.

 Конкурс відбудеться 27 квітня 2021 року в залі засідань Доброславської селищної ради за адресою: 67500, смт Доброслав,  вул. 40-річчя Визволення, 1.

Особа, уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі, – начальник відділу організаційної та кадрової роботи Доброславської селищної ради Вовк Наталія Вікторівна (електрона пошта Dobroslav_rada@ukr.net, телефон (04855) 9-11-92.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь