Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Освітні можливості інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури

Дата: 18.05.2021 16:11
Кількість переглядів: 541

Нині в Україні створюється нова система просторового планування, яка має відповідати сучасним потребам та викликам перспективного територіального розвитку. При цьому великого значення набуває потреба новостворених територіальних громад у фахівцях галузі містобудування та просторового планування з розроблення та впровадження містобудівної документації з територіального планування та комплексних планів просторового розвитку громад, визначених чинним законодавством України, в тому числі Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011р. №3038-VI та Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель» від 17.06.2020р. №711- IX, який набирає чинності з 24.07.2021р.

Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури (далі – ІІНО КНУБА) є провідним навчальним закладом в системі післядипломної освіти України будівельного профілю. Головними напрямами діяльності є підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців з метою набуття ними відповідного освітнього рівня, нової кваліфікації та нової спеціальності. Підготовка фахівців в ІІНО КНУБА здійснюється за дистанційною формою без відриву від виробництва за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» (освітня програма «Міське будівництво та господарство»), за освітніми рівнями «бакалавр» (термін навчання 2 роки; плата за повний курс становить 10800 грн.) та «магістр» (термін навчання 1 рік 4 місяці; плата за повний курс становить 14200 грн.). Інститут проводить також перепідготовку та підвищення кваліфікації фахівців у галузі містобудування та територіального планування.

З детальною інформацією щодо освітніх можливостей інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури можна ознайомитись на офіційному сайті закладу: https://iino.knuba.edu.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь