Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Спортивний дайджест Доброслава

Дата: 19.05.2021 08:16
Кількість переглядів: 603

Фото без описуВідповідно до плану роботи відділу культури,туризму,молоді та спорту, управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради, 16 травня 2021 року шістнадцятий рік поспіль на  головній спортивній арені Доброслава проведено футбольний турнір пам’яті колишнього директора Комінтернівської ДЮСШ Володимира Години.

Розпочалися змагання з представлення почесних гостей, гравців по команді, колег.

З хвилюванням виступив Андрій Білоконь, говоривши про життєвий шлях, молоді спортивні роки, досягнення Володимира Леонтійовича. Всі присутні вшанували пам’ять про порядну людину,славного спортсмена,дбайливого керівника хвилиною мовчання.

Цього року у турнірі взяло участь 9 команд: «Альянс» с.Візирка, «Укрпомтранс» с.Кремидівка, «Агро Південь» та «Агро Південь Юніор» з с. Першотравневого, «Зеніт» с.Курісове, «Буялик» с.Петрівка, «Фортуна» с.Вовківське, «Олександрівка» с.Олександрівка та збірна команда ветеранів футболу «Ветеран».

З 10 до 16 години тривали баталії на футбольному полі. Були і радість від перемог  і розчарування від поразок. Зазначу, турнір проводився за олімпійською системою з вибуванням після першої поразки. Матчі проходили 2 тайми по 15  хвилин.

Не можу не відзначити і той факт,що практично всі матчі завершалися  перемогою в основний час.  Добре попрацювали арбітри:  Микола Посмітний, Олександр Нєкіпелов, Володимир Лісоводський.

У фіналі зустрілися команди  «Укрпромтранс»  та «Фортуна».

В результаті гри володарями кубку стали кремидівці, яким вдалося з мінімальним рахунком 1:0 обіграти суперників.

Фото без опису

Зазначу, що під час турніру оргкомітет до якого увійшли: Андрій Білоконь, Юрій Дундук, Михайло Орос, Олександр Трегубенко, Володимир Приймак, заснували призовий фонд для команд-фіналістів та кращих гравців турніру. Також протягом турніру судді та вболівальники спостерігали за гравцями, які активно вступали в боротьбу з суперниками і додали команді позитивних результатів.

З цього приводу було визначено наступні номінації для нагородження грамотами та грошовими винагородами.

Кращий голкіпер - Іван Козиренко , кращий захисник - Віталій Саленко, обидва з команди «Фортуна»,найкращим півзахисником став Чідозіл Саломон, а нападником - Олег Ладиненко обидва з «Укрпромтранс».

По завершенню змагань команди,вболівальники зробили фото на згадку і подякували оргкомітету,футбольним арбітрам  та організаторам  турніру за спілкування з колегами та м’ячем...

 

Головний спеціаліст з питань молоді

та спорту відділу культури, туризму

молоді та спорту Управління ОКТМС

Доброславської селищної ради                                                                  Олександр  Трегубенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь