Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги власників домогосподарств

Дата: 21.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 379

Шановні власники домогосподарств,

розташованих на території громади!

 

Доброславська селищна рада повідомляє, що відповідно до напрямів діяльності та заходів регіональної Програми розвитку агропромислового комплексу Одеської області на 2019-2023 роки «Аграрна Одещина», затвердженої 21 грудня 2018 року № 837-VII (із змінами), передбачено часткову компенсацію вартості придбання техніки, машин та обладнання вітчизняного виробництва, що використовуються у виробництві, переробці та при зберіганні сільськогосподарської продукції, у тому числі доїльного обладнання.

Часткова компенсація буде надаватися на безповоротній основі фізичним особам та фізичним особам-підприємцям, у власності яких перебуває від трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, у розмірі 60% від вартості установки індивідуального доїння (без урахування податку на додану вартість), зазначеної у платіжних документах, що підтверджують оплату через державний банк, але не більше 5000 гривень за одну установку індивідуального доїння.  

Бажаючих взяти участь у програмі підтримки просимо звертатися до відділу з питань агропромислового розвитку та земельних відносин Доброславської селищної ради до 01.06.2021р.(смт Доброслав, пр.40-річчя Визволення, 1) та  на електронну адресу zemdobroslav@ukr.net для направлення відповідних заявок до Одеської обласної  державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь