Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошується конкурс на вакантну посаду директора комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області

Дата: 19.07.2021 09:53
Кількість переглядів: 268

 

Доброславська селищна рада оголошує про проведення конкурсу на вакантну посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області, що знаходиться за адресою: Одеська область, Одеський район, смт Доброслав, проспект 40-річчя Визволення, 10.

 

Умови оплати праці: посадовий оклад відповідно до тарифного розряду, з урахуванням типових окладів, надбавок та доплат по галузі, стажу роботи.

 

Вимоги до претендентів: громадянство України, повна вища фахова освіта за кваліфікаційно-освітнім рівнем  магістра або спеціаліста, стаж  роботи не менше 3-х років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан, який не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі у конкурсному відборі необхідно надати до Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради (смт Доброслав, пр. 40-річчя Визволення, 2-е) наступні документи:

- письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;      

- копію паспорта громадянина України;

- копію трудової книжки;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

 

Прийом  документів здійснюється з 19 липня 2021 року до 17.00 години 17 серпня 2021 року щоденно з понеділка по п’ятницю з 8-00 год. до 17-00 год., субота та неділя – вихідні дні.

 

Конкурсний відбір відбудеться 08 вересня 2021 року в приміщенні актової зали Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради.

 

Конкурс передбачає:

- складання кваліфікаційного іспиту за напрямами: знання  законодавства  у  сфері  освіти  дітей  з  особливими  освітніми потребами; знання основ спеціальної педагогіки; знання основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру;

-  проведення співбесіди.

 

Контактний телефон: тел.: (04855) 9-14-02, dobroslav_uoktms@ukr.net – (Замосянчук Світлана Анастасіївна).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь