Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Будьмо здорові разом!!!!!!!!!!

Дата: 05.08.2021 14:40
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

 

05 серпня 2021 року  у  Доброславській громаді пройшла масова вакцинація від коронавірусу, щеплення  здійснювали мобільна бригада КНП «Визирський центр первинної медико-санітарної допомоги»,- вакциною «Модерна» іспанського виробництва щеплено 75 осіб.

Вакцина Moderna - (кодова назва  mRNA-1273 та торговельна назва Spikevax).

Препарат внесено до списку вакцин для екстреного використання ВООЗ, а також дозволено для екстреного використання у США, Великій Британії, Канаді, ЄС та інших країнах. 

Вакцина зберігається у вигляді замороженої суспензії при – 25 ºC до –15 ºC у багатодозовому флаконі. Флакони можна зберігати в холодильнику при температурі 2–8°C протягом 30 днів.

Вакцину Moderna від COVID-19 вводять внутрішньом’язово. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів. 

Лікарі повідомляють, що пройшло все добре: бригада приїхала вчасно, лікарі оглянули перед вакцинацією всіх бажаючих,  пояснювали людям, що це за вакцина, які протипоказання. Після вакцинації люди 20-30 хвилин перебували під наглядом лікарів.

Всіх закликаю до вакцинації, щоб запобігти хворобі. І наголошую на тому, що до черги вакцинації повинні записуватися не тільки люди із супутніми захворюваннями чи у віці, а й молодь. Бо наші молоді люди активні, вони мають широке коло спілкування, часто можуть інфікуватися самі й  бути джерелом інфекції для своїх батьків, родичів похилого віку», – зазначила Доброславський селищний голова Людмила Прокопечко.

Наступний етап вакцинації в Доброславській громаді планується здійснити в другій декаді серпня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь