Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Будьмо здорові разом!!!!!!!!!!

Дата: 05.08.2021 14:40
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

 

05 серпня 2021 року  у  Доброславській громаді пройшла масова вакцинація від коронавірусу, щеплення  здійснювали мобільна бригада КНП «Визирський центр первинної медико-санітарної допомоги»,- вакциною «Модерна» іспанського виробництва щеплено 75 осіб.

Вакцина Moderna - (кодова назва  mRNA-1273 та торговельна назва Spikevax).

Препарат внесено до списку вакцин для екстреного використання ВООЗ, а також дозволено для екстреного використання у США, Великій Британії, Канаді, ЄС та інших країнах. 

Вакцина зберігається у вигляді замороженої суспензії при – 25 ºC до –15 ºC у багатодозовому флаконі. Флакони можна зберігати в холодильнику при температурі 2–8°C протягом 30 днів.

Вакцину Moderna від COVID-19 вводять внутрішньом’язово. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів. 

Лікарі повідомляють, що пройшло все добре: бригада приїхала вчасно, лікарі оглянули перед вакцинацією всіх бажаючих,  пояснювали людям, що це за вакцина, які протипоказання. Після вакцинації люди 20-30 хвилин перебували під наглядом лікарів.

Всіх закликаю до вакцинації, щоб запобігти хворобі. І наголошую на тому, що до черги вакцинації повинні записуватися не тільки люди із супутніми захворюваннями чи у віці, а й молодь. Бо наші молоді люди активні, вони мають широке коло спілкування, часто можуть інфікуватися самі й  бути джерелом інфекції для своїх батьків, родичів похилого віку», – зазначила Доброславський селищний голова Людмила Прокопечко.

Наступний етап вакцинації в Доброславській громаді планується здійснити в другій декаді серпня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь