Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Зустріч військовослужбовців 38-го зенітного ракетного полку

Дата: 13.01.2022 08:20
Кількість переглядів: 183

Фото без описуНапередодні Нового Року в селі Кремидівка Доброславська селищна  громада зустрічала військовослужбовців  38-го зенітного ракетного полку, що повернулися  із зони  проведення Операції Об’єднаних Сил.

Слова вдячності військовим висловила селищний голова Доброславської селищної ради Людмила Прокопечко: «Дякуємо вам за те, що забуваючи про страх, про біль, про небезпеку, ви всі як один, незалежно від віку й роду занять, встали на боротьбу з ворогом. Кожен з Вас ясно усвідомлював, що може загинути в будь-яку секунду, але раз за разом піднімався в бій, захищаючи свій дім, свою родину, нашу Україну! Ми пишаємось вами, і віддаємо вашій мужності й сміливості шану й повагу»!

Запашний коровай, різні смаколики, сувеніри, квіти й теплі обійми з гарячими словами вдячності  дарували воїнам  представники Доброславської громади.

12 січня 2022 року відбулось урочисте привітання командування та військовослужбовців 38- зенітно ракетного полку, які повернулись до місця постійної дислокації після виконання бойових завдань на Сході України. У цій зустрічі взяв участь заступник селищного голови Доброславської селищної  ради Юрій Чорній, який вручив військовослужбовцям почесні грамоти голови Доброславської селищної ради.

Слава героям і низький уклін!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь