Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги підприємств та організацій громади!

Дата: 07.02.2022 09:42
Кількість переглядів: 134

Фото без описуФото без описуНа виконання Бюджетної програми КП КВК 2801130 «Підвищення кваліфікації фахівців АПК «Міністерство аграрної політики та продовольства України виділило кошти Державному професійно-технічному навчальному закладу «Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості» на навчання з «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві» (НПАОП 01.0-1.02-18), «Охорона праці посадових осіб (НПАОП 0.00-4.12-05), «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» (НПАОП 40.1-1.21-98).

На платній основі ДПТНЗ «Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості» також готує такі спеціальності: «Оператор котельні», «Водій навантажувача», «Машиніст-тракторист», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Проводяться семінари по всім напрямкам з Охорони праці за потребою районів Одеської області агропромислового комплексу з 07.02.2022 року до 31.12.2022 року. Центр має можливість проводити заняття безпосередньо в районах області з виїздом викладачів.

На навчання, яке проводиться на безоплатній основі викладачами Центру планується залучення фахівців інженерно-технічного та керівного складу підприємств агропромислового комплексу, харчової та переробної промисловості регіону та Головного Управління Держпраці в Одеській області.

Звертатися за телефоном (048) 700-05-88


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь