Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Звернення депутатів Доброславської селищної ради до мешканців територіальної громади

Дата: 17.02.2022 09:47
Кількість переглядів: 258

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області

до мешканців територіальної громади щодо ситуації всередині країни

 

Шановна громадо!

Сьогодні, внаслідок агресивних дій Кремля,  на кордонах України склалася дуже напружена ситуація,  тому нам надзвичайно важливо зберігати впевненість у своїх силах, у могутності нашої армії.  Та все ж ми   маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій та будь-яких викликів: попереджений – значить озброєний. 

Наша влада докладає максимум зусиль для того, щоб врегулювати ситуацію дипломатичним шляхом. Нас підтримує міжнародна спільнота. Україна хоче миру і готова сісти за стіл переговорів, щоб вести конструктивний діалог, але при цьому не поступатися національними інтересами.

Ми, депутати Доброславської селищної ради, закликаємо всі політичні сили до єдності, консолідації зусиль, до підтримки Збройних сил України,  щоб спільно протистояти тиску з боку російського агресора та не розхитувати політичну ситуацію всередині країни.

Наша Доброславська громада об’єднує патріотично налаштованих, свідомих громадян, які не раз своїми діями та вчинками доводили відданість справжнім цінностям –  любові до України та її народу.

Керівництво, виконавчі органи та депутатський корпус селищної ради залишаються працювати на своїх робочих місцях, у звичному режимі, забезпечуючи надання всіх належних адміністративних та соціальних послуг громадянам та виконувати надані законодавством повноваження.

Ми звертаємося до мешканців нашої громади і всіх українців із закликом зберігати спокій,  продовжувати працювати, не змінювати свій звичний спосіб життя — це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже й можливість Збройних сил захищати Україну так, як потрібно і стільки, скільки потрібно.

Вірте в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти свободу і незалежність  нашої держави.

Керуючись Законом України «Про основи національного спротиву», закликаємо всіх, хто має можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони та максимально сприяти їхній розбудові.

Пам’ятаймо, що в єдності наша сила! Разом переможемо!

Слава Україні! Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь