Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко поклав квіти до пам’ятника Невідомому матросу та до стели «Крила перемоги»

Дата: 09.04.2022 19:24
Кількість переглядів: 517

Завтра 10 квітня 2022 року Одеса відзначатиме 78-річчя звільнення міста від нацистських окупантів. Традиційно одесити збирались у кількох меморіальних місцях, аби вшанувати пам’ять героїв.

Проте цьогоріч, в умовах війни, задля безпеки громадян і загрози нанесення ракетного удару, на території Одеси та Одеської області, запроваджено подовжену комендантську годину і жодних заходів проводити не планують.

То ж сьогодні 9 квітня, Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко поклав квіти до пам’ятника Невідомому матросу та до стели «Крила перемоги» і вшанував пам'ять усіх хто боронив та визволяв наше місто.

«Місто-герой Одеса пам’ятає своїх визволителів і пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях! Минуло 78 років, і тепер уже інші нацисти - російські бомблять українську землю, окуповують міста, грабують і розстрілюють села, вбивають мирних жителів. Тому сьогодні вже онуки і правнуки, тодішніх визволителів Одеси, стали на захист всієї нашої країни і показали, що є гідними нащадками ветеранів. Одесити продемонстрували всьому світу не лише свою патріотичну позицію, а й єдність та бажання бути вільними, незалежними людьми у процвітаючій Україні. Вкотре прошу Вас, шановні одесити, з розумінням поставитися до введених обмежень, не порушувати їх та утриматись від масових відвідин меморіалів» - зазначив Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь