Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко поклав квіти до пам’ятника Невідомому матросу та до стели «Крила перемоги»

Дата: 09.04.2022 19:24
Кількість переглядів: 497

Завтра 10 квітня 2022 року Одеса відзначатиме 78-річчя звільнення міста від нацистських окупантів. Традиційно одесити збирались у кількох меморіальних місцях, аби вшанувати пам’ять героїв.

Проте цьогоріч, в умовах війни, задля безпеки громадян і загрози нанесення ракетного удару, на території Одеси та Одеської області, запроваджено подовжену комендантську годину і жодних заходів проводити не планують.

То ж сьогодні 9 квітня, Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко поклав квіти до пам’ятника Невідомому матросу та до стели «Крила перемоги» і вшанував пам'ять усіх хто боронив та визволяв наше місто.

«Місто-герой Одеса пам’ятає своїх визволителів і пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях! Минуло 78 років, і тепер уже інші нацисти - російські бомблять українську землю, окуповують міста, грабують і розстрілюють села, вбивають мирних жителів. Тому сьогодні вже онуки і правнуки, тодішніх визволителів Одеси, стали на захист всієї нашої країни і показали, що є гідними нащадками ветеранів. Одесити продемонстрували всьому світу не лише свою патріотичну позицію, а й єдність та бажання бути вільними, незалежними людьми у процвітаючій Україні. Вкотре прошу Вас, шановні одесити, з розумінням поставитися до введених обмежень, не порушувати їх та утриматись від масових відвідин меморіалів» - зазначив Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь