Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Звернення інвалідного швейного підприємства "ВІЛЕНА"

Дата: 26.04.2022 19:46
Кількість переглядів: 332

Основною метою діяльності інвалідного підприємства об’єднання громадян «ВІЛЕНА» Одеської обласної громадської організації інвалідів «Вікторія» є надання соціальної допомоги для громадян з інвалідністю.

Підприємство виробляє сучасний трикотажний одяг: майки, футболки, спортивний одяг, жіночий одяг, робочий одяг, одяг для військових, медперсоналу та лікарів, одяг для навчальних та соціальних закладів, постільну білизну та м’який інвентар (подушки,ковдри, матраци, рушники), корпаративний, одяг на замовлення.

ПОГ «ВІЛЕНА» забезпечує підтримку та працевлаштування для інвалідів у відповідності до вимог Закону України оііро основи соціальної іачншеносіі інвалідів в Україні», і є єдиним інвалідним швейним підприємством у місті Одеса.

Отже ПОГ «ВІЛЕНА» вже більше дванадцяти років надає соціальні послуги особам, що потребують сторонньої допомоги, створює, навчає та працевлаштовує інвалідів, а продукція яку вони виготовляють отримала визнання не тільки в Одеській області, а й за її межами.

Підприємство інвалідів «ВІЛЕНА» постійно бере участь в тендерних закупівлях через систему «ПРОЗОРО» постачає замовникам продукцію навчальним та соціальним закладам, лікарням, геріатричним інтернатам та іншим закладам по України та навчальним закладам Міністерства оборони та ВСУ.

Однак підприємства міста Одеса та області в цьому не задіяні, та мабуть не знають що, замовляючи продукцію у інвалідних підприємств свого регіону надали б фінансову підтримку особам з обмеженими можливостями, в збереженні та збільшення кількості робочих місць для інвалідів.

Адміністрація підприємства та правління Одеської обласної громадської організації інвалідів "ВІКТОРІЯ" просить державні, обласні та органи місцевого самоврядування відповідно до Закону "Про місцеві державні адміністрації" ст. 1 та 23 в галузі соціального забезпечення та захисту населення та інвалідів, при розробці програм соціально-економічного розвитку регіону та відповідно до ст. 37, де вказано, що згідно з зазначеним Законом місцеві державні адміністрації взаємодіють з громадськими організаціями та інвалідними підприємствами та сприяють виконанню їх статутнїх завдань.

Враховуючи викладене просимо замовляти продукцію в інвалідному підприємстві «ВІЛЕНА» план економічного розвитку регіону міста та області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь