Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Інформація щодо призупинення опрацювання окремих видів документів на період воєнного стану

Дата: 15.06.2022 08:09
Кількість переглядів: 283

Фото без описуВідповідно до листа Національної соціальної сервісної служби України від 09.03.2022 № 0000-08-0/3314 та у зв`язку із дією в Україні воєнного стану Нацсоцслужбою тимчасово призупинено опрацювання окремих видів документів, що не стосуються воєнного стану, військової діяльності, надання медичної допомоги, евакуації населення тощо (додається).

Враховуючи зазначене, та у зв`язку із унеможливленням направлення опрацьованих Департаментом соціальної та сімейної політики обласної військової адміністрації (далі – Департамент) пакетів документів громадян, яких висунуто для присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» до Нацсоцслужби повідомляємо, що прийом та обробка відповідних пакетів документів Департаментом на даний час не здійснюється.

Про відновлення роботи у напрямку висунення кандидатур для присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» поінформуємо дадатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь