Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В Доброславі сталася ДТП: важлива інформація до відома мешканців та гостей громади

Дата: 27.06.2022 12:00
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Ввечері 26.06.2022 року в Доброславі сталася ДТП, внаслідок чого було завдано значних пошкоджень об’єктам благоустрою громади. По проспекту 40-річчя Визволення на виїзді з Доброслава пошкоджено велике дерево липи, яке вирощувалось не один рік. Також пошкоджені бордюри, кущі та декілька прапорних щогл. На щастя, постраждалих або жертв серед населення немає.

Завдяки оперативній реакції представників Доброславського селищного добровольчого формування №1 та поліції на місці злочину було затримано водія М. 1999 року народження, який перебував у нетверезому стані та без водійських прав. Це мешканець сусідньої громади, який зараз проживає в Доброславі. За інформацією поліції, цей водій є неодноразовим порушником правил дорожнього руху та вже був позбавлений водійських прав.

Наразі тривають слідчі дії, а також проводиться розрахунок завданих збитків внаслідок аварії, які порушник має повернути у повному обсязі.

Нагадуємо всім мешканцям та гостям громади правила дорожнього руху, які затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 року зі змінами від 09.02.2022 року. Переконливо просимо всіх дотримуватися правил дорожнього руху та громадського порядку! Всі порушники будуть притягуватись до відповідальності згідно з чинним законодавством як у вигляді штрафів, так і у вигляді виправних робіт для допомоги громаді або ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь