Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності Доброславської селищної ради (с. Кремидівка)

Дата: 15.07.2022 14:38
Кількість переглядів: 148

Оголошення конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області про проведення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності Доброславської селищної ради

 

Назва та місце знаходження органу, що проводить конкурс: конкурсна комісія Доброславської селищної ради, 67500, смт Доброслав, просп. 40-Річчя Визволення, 1.

Назва об’єкту:  земельна ділянка несільськогосподарського призначення (надана в оренду для експлуатації та обслуговування магазину), площею 0,0167 га. Адреса: Одеська обл., Одеський р-н, с.Кремидівка, вул. Центральна, 3є, кадастровий номер 5122783000:01:003:0387. Нормативна  грошова оцінка земельної ділянки  - 138 454,69грн.

Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі: Наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданим відповідно до Порядку ведення Державного реєстру оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого Наказом Фонду державного майна України від 10.06.2013р.  № 796;  досвіду роботи суб’єкта оціночної діяльності у проведенні експертної грошової оцінки земельної ділянки, зокрема подібної земельної ділянки; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки земельної ділянки та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні подібної оцінки; письмової згоди оцінювачів, яких буде залучено суб’єктом оціночної діяльності, до виконання робіт з оцінки майна.

До участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Законів України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», «Про оцінку земель», якими передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки та напрямами оцінки майна та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Учасникам конкурсу необхідно подати до Доброславської  селищної ради конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтверджуючих документів. Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

   До підтверджуючих документів віднесено:

- заява на участь у конкурсі;

- копія установчого документа претендента;

- копія кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- копія ліцензії на проведення землеоціночних робіт, виданої Держкомземом України (за наявності);
- письмові згоди оцінювачів, яких буде залучено претендентом до проведення робіт з оцінки землі та підписання звіту про оцінку землі, завірені їх особистими підписами;

- інформація про претендента ( документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи з незалежної оцінки оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки експертної грошової оцінки земельної ділянки, у тому числі подібної оцінки).

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити помітку: ”На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності (із зазначенням назви об’єкту) “.

Конкурсну документацію слід подати до Доброславської селищної ради до 01 серпня 2022 року (включно) за адресою: 67500, Одеська обл., Одеський р-н, смт Доброслав, просп. 40-Річчя Визволення, б.№1.

           Конкурс буде проведено 02 серпня  2022 року, о 15.00 годині, у приміщенні селищної  ради за адресою: Одеська обл., Одеський р-н, смт Доброслав, просп. 40-Річчя Визволення, б.№1.  (зал засідань).

Телефон для довідок  0485596209.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь