Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги аграріїв!

Дата: 01.08.2022 09:01
Кількість переглядів: 225

Шановні аграрії Доброславської селищної ради!

Постановою КМУ від 03 березня 2022 року №194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану» визначено порядок бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби ЗСУ, інших військових формувань і населення в умовах правового режиму воєнного стану. Також від 03 травня 2022 року прийняті Уточнення Порядку бронювання військовозобов’язаних.

Тобто, працівники підприємств, організацій, установ можуть продовжувати виконувати свої посадові обов’язки у разі включення до списків, що складаються та затверджуються у порядку, передбаченому Постановою №194, отримуючи відстрочення від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час строком до 6 місяців. Тож, з метою своєчасного проведення весняно-літніх польових робіт, забезпечення виробництва сільгосппродукції та продовольства для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та населення, Ви надсилали до Мінагрополітики на e-mail: mobagro2022@gmail.com лист з пропозиціями (додаток до Постанови №194) щодо бронювання військовозобов’язаних.

Зазначаємо, що термін бронювання встановлений до 6 місяців з дати прийняття наказу Мінагрополітики. Тому, якщо є необхідність бронювання працівників, а 6-місячний термін минає, просимо завчасно подавати документи на Мінагрополітики. Також прошу звернути увагу, що при підготовці пропозицій щодо бронювання військовозобов?язаних працівників необхідно чітко дотримуватись вимог щодо переліку і змісту документів, інакше документи не будуть розглядатися.

Також нагадуємо, що необхідно вчасно подавати інформацію щодо звільнених працівників підприємств, установ, організацій аграрного комплексу для анулювання броні та відстрочки від призову, які були заброньовані за пропозиціями Міністерства аграрної політики та продовольства України. При звільненні з роботи заброньованого працівника необхідно надавати інформацію до Мінагрополітики, не пізніше одного робочого дня з дати звільнення.

Звертаємо вашу увагу на номер телефону для довідок з питань бронювання військовозобов’язаних. Отримати інформацію ви можете за телефоном гарячої лінії Мінагрополітики 0-800-215-010.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь