Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

До відома мешканців смт Доброслав

Дата: 16.08.2022 14:36
Кількість переглядів: 186

Фото без описуДТЕК Одеські електромережі повідомляє, що у зв'язку з необхідністю проведення робіт з заміни ліній електропередач в смт Доброслав, завтра, 17 серпня, буде відключення ПЛ-10кВ Кіровська?1.

Час проведення робіт з 09.00 до 17.00. В період цього часу буде знеструмлено  вулиці: Григорівського Десанту,  6 Армії, Миру,вул. Чорноморська,  Аграрна, Степова, Шевченка(частково), Центральна (частково), Першотравнева(частково), Богдана Хмельницького, Перемоги, Грубніка, Шкільна(частково), проспект 40 річчя Визволення(частково). Можливі уточнення переліку вулиць та доповнення.

Також завтра, 17 серпня, заплановано оперативні перемикання в період з 09.00 до 17.00 два рази (один раз зранку і один раз під вечір від 10 до 40 хвилин) на ПЛ Улянівська. Буде тимчасово відключатися електропостачання по вулицях: Центральна, Київська (частково), 8 Березня, Зоряна, Лугова, Українська, Першотравнева, Східна, Суворова, Лесі Українки, Мічуріна (житл. масив), Вчительська, Новоселів, Ветеринарна, Київська (частково), Чорноморська (частково). Можливі доповнення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь