Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Спортсменам і тренерам Одеської області вручили нагороди з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Дата: 13.09.2022 09:41
Кількість переглядів: 402

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко вручив нагороди з нагоди Дня фізичної культури і спорту, спортсменам і тренерам Одеської області.

«Сьогодні, коли наші Збройні сили дають гідну відсіч окупантам, ми зобов'язані щодня робити все від нас залежне для сталого розвитку усіх сфер суспільного життя, у тому числі спортивної сфери. Одеський регіон особливо славиться своїми спортивними традиціями і ми пишаємося досягненнями наших спортсменів. Бо представники Одещини у різних видах спорту доводять, що є одними з найкращих в Україні. Але сьогодні наші спортсмени вимушені боротися та перемагати не лише на спортивних аренах, а й на війні. Вже більше шести місяців наша країна мужньо боронить свою землю від повномасштабного вторгнення російського агресора. Багато спортсменів Одеської області вступили до лав Збройних сил України та територіальної оборони, захищаючи нашу державу від окупанта та наближаючи нашу перемогу» - сказав у своєму вітальному слові Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Окремо Максим Марченко висловив слова привіть на адресу учасників міжнародних змагань «Ігри Воїнів» Олексія Бобчинця та Максима Басько, які на двох вибороли дев'ять медалей та старшого тренера збірної команди України з баскетболу на візках Валентина Ворону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь