Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

ВИТЯГ із НАКАЗУ начальника Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (по основній діяльності)

Дата: 03.10.2022 16:01
Кількість переглядів: 3930

Фото без описуМІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ВИТЯГ із НАКАЗУ
начальника Одеського районного територіального
центру комплектування та соціальної підтримки
(по основній діяльності)

 

Про продовження проведення

мобілізації в Одеському районі Одеської області

 

У зв’язку з продовженням військовою агресії Російської Федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави, підтримання бойової та мобілізаційної готовності Збройних сил України та інших військових формувань, відповідно до частини другої статті 102, пунктів 1,17,20 частини першої статті 106 Конституції Украйни, Указу Президента України від 12 серпня 2022 року №574/2022 року, відповідно до Законів України «Про військовий обов'язок і військову службу» та "Мобілізаційну підготовку та мобілізацію» наказую:

  1. Продовжити проведення мобілізації на території Одеського району Одеської області на 90 діб з 23.08.2022 року.
  2. Підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності незалежно від їх підпорядкування, громадянам Одеського району Одеської області, які є постачальниками транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань, забезпечити доставку та передачу транспортних засобів і техніки у терміни, в обсягах та за адресами, визначеними у зведених (часткових) нарядах на поставку техніки під час мобілізації.
  3. Усім військовозобов'язаним, що проживають на території Одеського району Одеської області, які мають мобілізаційні розпорядження або у разі отримання ними персональних повісток районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (органів місцевого самоврядування, житлово-експлуатаційних організацій, інших організацій або підприємств, установ), з’явитися у терміни та за адресами, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, персональних повістках або розпорядженнях (наказах) Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. При собі мати документи та особисті речі, вказані у мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

Військовозобов’язаним, які перебувають на військовому обліку в інших районних територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки та тимчасово перебувають на території Одеського району у зв’язку з роботою або іншими обставинами, негайно вибути до місця постійного проживання і прибути у пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості - до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки по місцю перебування на військовому обліку.

При собі мати документи та особисті речі, вказані у мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

  1. Військовозобов’язаним, які не отримали мобілізаційних розпоряджень, персональних повісток щодо їх виклику до Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - самостійно прибути до Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (відділів Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки). При собі мати військовий квиток, обліково-послужну карту, мобілізаційне розпорядження та документи, які посвідчують особу.
  2. Зміна місця проживання військовозобов’язаним без дозволу начальника Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки забороняється.
  3. Керівники підприємств, установ і організацій незалежно від підпорядкування та форм власності за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію несуть відповідальність згідно із законодавством.

Начальник Одеського районного

територіального центру комплектування

та соціальної підтримки

Одеської області                                                                  полковник А.ВАСЬКЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь