Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В Доброславській громаді пройшов благодійний ярмарок та фестиваль «Пісні нескорених сердець»

Дата: 17.10.2022 11:34
Кількість переглядів: 93

З нагоди Дня захисників та захисниць України в Доброславі поклали квіти до пам’ятного знаку  Героям 28 ОМБ імені Лицарів Зимового Походу та вшанували пам’ять загиблих у війні.

В селі Трояндове пройшов благодійний ярмарок та фестиваль патріотичної пісні. На ярмарку були представлені різні вироби декоративно-ужиткового мистецтва, патріотичні сувеніри, прикраси, унікальні речі ручної роботи та багато смаколиків. Зібрані кошти з ярмарку будуть направлені на пдтримку ЗСУ.

«Фестиваль "Пісні нескорених сердець" - місце зустрічі неймовірних людей! Концентрація потужної сили дружби, єднання, щирості, любові. Тут серця звучать в унісон. Тут емоції переповнюють настільки, що хочеться обійняти кожну людину.

Дякую вам, мої дорогі друзі - військовослужбовці і волонтери, депутати і посадовці, трояндівці і доброславці, кремидівці і шомполівці, гості нашої громади. Це ваші гостинність, щирість, сердечність і доброта зробили цей день таким яскравим і незабутнім.

Я вітаю всіх наших захисників, які отримали заслужені нагороди, і дякую всім, хто долучився до організації благодійного ярмарку і аукціону і, звичайно ж, тих, хто взяв у цьому участь. Разом ми зібрали понад 175 000 гривень, а це означає, що ми зможемо вчергове допомогти нашим бійцям на фронті, зможемо ще на крок наблизити нашу перемогу. Слава вам, небайдужі! СЛАВА УКРАЇНІ!» - голова громади Людмила Прокопечко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь