Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулась чергова поїздка на фронт

Дата: 22.10.2022 15:20
Кількість переглядів: 143

Голова Доброславської громади Людмила Прокопечко вчергове відвідала наших захисників на фронті. Волонтери Доброславської знову зібрали необхідні речі для військових: плівку, бензопили, ноутбук, рації, газові горілки, медикаменти та теплі речі. Також традиційно передали смаколики: фрукти, овочі, м'ясні продукти, випічку, каву, чай та інше.

«Ми повернулися з чергової поїздки. Вмістити всю нашу допомогу у дві автівки не змогли, тож їхали трьома. У нас, як ви вже й самі бачите, побільшало "підопічних", що не може не радувати, хоча тепер, відповідно, потрібно збирати і більше допомоги. Завдяки всім вам, ми справляємося, і сьогодні заїхали до всіх, до кого планували. Ну а ще мали можливість вручити командиру 28 бригади Юрію Мадяру подарунок від Одеської районної військової адміністрації, оскільки він не зміг отримати його 15 жовтня на фестивалі.

Я безмежно вдячна всім, хто не втомлюється допомагати нашим захисникам. З кожною поїздкою цей список стає більшим, а це означає, що ми разом наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ» - голова громади Людмила Прокопечко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь