Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання голови громади Людмили Прокопечко з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 08:31
Кількість переглядів: 102

Фото без описуШановні військовослужбовці Збройних Сил України!

24 лютого світ не вірив, що Україна зможе вистояти більше тижня. Щоб вбивати українців і руйнувати все на своєму шляху, російська навала почала використовувати всі можливі засоби – ракетні удари, авіанальоти, артилерію, танки та інформаційну пропаганду. Проти України пішли тисячі найманців, мародерів, ґвалтівників та божевільних. Ті, чиє життя не вартує нічого для путінської росії.

Українські захисники вказали правильний курс рашистам уже на другий день війни. Наші Збройні Сили довели, що Україна – це справжній символ боротьби за свободу. Сьогодні весь світ захоплюється незламним духом, мужністю і відвагою Українських Воїнів.

За весь час повномасштабної війни сталися події, які набули символічного значення для України. Синьо-жовті стяги майорять у різних куточках планети на знак підтримки життя і засудження смерті, яку несе за собою рашистська війна. Про наші міста-герої, звільнені від окупантів, знають на інших материках. Українські пісні співають всюди. Маємо підтримку цивілізованого світу. Це все завдяки мужньому протистоянню наших Збройних Сил.

Проте у цій війні ми платимо дуже високу ціну. Свобода коштує життя і здоров’я наших найкращих людей. Ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну Українську землю. Вічна їм слава!

Дякуємо матерям, які виховали синів, котрі сміливо вдягнули військову форму, обрали професію захисника і зараз боронять свою Батьківщину!

Прийміть слова щирої вдячності за вашу звитяжну працю! Від усього серця бажаю всім захисникам України та їх сім'ям миру, здоров'я, добра, злагоди та Перемоги!

Слава Україні! Слава її Збройним Силам! Героям Слава!

 

З повагою

Доброславський селищний голова Людмила Прокопечко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь