Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Голова громади Людмила Прокопечко відвідала деокуповані території Херсонщини

Дата: 19.11.2022 14:07
Кількість переглядів: 85

"Сьогодні побували на Херсонщині, вперше після звільнення. Відвідали Музиківку. Село з такою гарною назвою знаходиться у передмісті Херсону, поряд з легендарною Чорнобаївкою (про Чорнобаївку напишу завтра). Ми поїхали туди, щоб відвезти гуманітарну допомогу, а ще тому, що я особисто знайома з головою громади Савелієм Лейбзоном. Музиківська громада, як і Доброславська, є членом Всеукраїнської асоціації громад.

Сьогодні мешканцям громади дуже важко - у них немає світла, води, зв'язку, є потреба в продуктах харчування, засобах гігієни, ліках, павербанках, ліхтарях і свічках та ще багато в чому. Завдяки мешканцям нашої громади і друзям ми змогли зібрати понад 3 тонни необхідного вантажу і приїхали до музиківців.

На зустріч з нами прийшло, мабуть, все село. Люди дякували ЗСУ (до речі, звільняла ці території наша 28 бригада) і волонтерам, виходили на вулиці і махали нам руками. Мене найбільше розчулили діти, їхні щирі усмішки, їхні вітання "Слава Україні!". Збираючись в дорогу, ми підготували понад сотню пакуночків з цукерками, печивом, фруктами і роздавали їх дітям. Ви не уявляєте, якою радістю це було для них, та і для нас також. І я просто раджу всім волонтерам, які будуть їхати на Херсонщину, обов'язково брати з собою гостинці для дітей" - голова громади Людмила Прокопечко.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь