Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Голова громади Людмила Прокопечко відвідала деокуповані території Херсонщини

Дата: 19.11.2022 14:07
Кількість переглядів: 74

"Сьогодні побували на Херсонщині, вперше після звільнення. Відвідали Музиківку. Село з такою гарною назвою знаходиться у передмісті Херсону, поряд з легендарною Чорнобаївкою (про Чорнобаївку напишу завтра). Ми поїхали туди, щоб відвезти гуманітарну допомогу, а ще тому, що я особисто знайома з головою громади Савелієм Лейбзоном. Музиківська громада, як і Доброславська, є членом Всеукраїнської асоціації громад.

Сьогодні мешканцям громади дуже важко - у них немає світла, води, зв'язку, є потреба в продуктах харчування, засобах гігієни, ліках, павербанках, ліхтарях і свічках та ще багато в чому. Завдяки мешканцям нашої громади і друзям ми змогли зібрати понад 3 тонни необхідного вантажу і приїхали до музиківців.

На зустріч з нами прийшло, мабуть, все село. Люди дякували ЗСУ (до речі, звільняла ці території наша 28 бригада) і волонтерам, виходили на вулиці і махали нам руками. Мене найбільше розчулили діти, їхні щирі усмішки, їхні вітання "Слава Україні!". Збираючись в дорогу, ми підготували понад сотню пакуночків з цукерками, печивом, фруктами і роздавали їх дітям. Ви не уявляєте, якою радістю це було для них, та і для нас також. І я просто раджу всім волонтерам, які будуть їхати на Херсонщину, обов'язково брати з собою гостинці для дітей" - голова громади Людмила Прокопечко.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь