Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Стратегія розвитку Доброславської громади – розробляємо разом!

Дата: 16.01.2023 09:32
Кількість переглядів: 221

Фото без описуВосени 2022 року Одеський інститут соціальних технологій разом з командою Доброславської громади завершив реалізацію проєкту «Доброслав – єдина заможна родина». Серед важливих підсумків – допомога селищній раді в упорядкуванні та розробці локальних нормативних документів.

Водночас основний довгостроковий,  концептуальний акт, що містить бачення подальшого розвитку, – Стратегія розвитку громади – потребує окремої уваги, часу і спільних зусиль усіх зацікавлених сторін.

Керівництво громади звернулося до експертів ОІСТ з проханням про допомогу у розробці Стратегії розвитку Доброславської громади до 2030 року.

Враховуючи, що ОІСТ долучався до розробки попередньої Стратегії розвитку громади на 2016-2020 роки, таке прохання є цілком закономірним. А життя громади в умовах воєнного часу і нові умови післявоєнного відновлення країни потребують нових підходів до розробки такої Стратегії.

«Стратегія розвитку Доброславської ТГ: формуємо та реалізуємо разом» – таким є новий проєкт ОІСТ, підтриманий Міжнародним фондом «Відродження».

Основна місія проєкту – допомогти розробити і прийняти Стратегію розвитку громади як дорожню карту розбудови її майбутнього, до якого прагне громада, враховуючи при цьому стратегію розвитку регіону і країни у цілому.

Головна умова успіху – аби на усіх етапах цього процесу робота здійснювалась у тісній співпраці адміністрації Доброславської громади, громадськості, господарських та бізнесових структур за експертної підтримки ОІСТ та зовнішніх фахівців.

Кожен активний мешканець – як в адміністративному центрі громади, так і на її периферійних територіях – має відчути, що його думкою цікавляться, і що він є не тільки співавтором розробки, а й співучасником реалізації цієї Стратегії.

 

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» у межах проєкту «Стратегія розвитку Доброславської ТГ: формуємо та реалізуємо разом». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією Міжнародного фонду «Відродження».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь