Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств

Дата: 01.02.2023 10:33
Кількість переглядів: 76

Це опитування проводиться з метою визначення осіб, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств для наданням їм подальшого інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації в рамках реалізації проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок». За допомогою цього опитування буде можливо проаналізувати проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві і надати отримані висновки організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам.

На основі опитування буде створено Каталог організацій-надавачів послуг ветеранам/ветеранкам, що сприятимуть розвитку сільськогосподарського підприємництва, зокрема, у створенні сімейних фермерських господарств.

Якщо ви маєте бажання бути включеним до цього Каталогу, просимо заповнити анкету до 03.02.2023 року за посиланням: https://forms.gle/sndTNRefzKvcNNs46.

Метою проекту є збільшення можливостей для працевлаштування ветеранів та ветеранок війни, які відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» мають право на першочергове отримання земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, ведення особистого селянського господарства, садівництва і городництва. 

Цей проєкт здійснюється безпосередньо Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» (http://www.dorada.org.ua/) та став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключною відповідальністю Всеукраїнської громадської організації «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» і не обов’язково відображає погляди Державного департаменту США та IREX. Більше інформації про проєкт тут: http://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlya-veteraniv-taveteranok.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь