Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В Доброславі пройшла нарада Одеської ОВА з головами громад

Дата: 09.02.2023 14:14
Кількість переглядів: 171

В Доброславській селищній раді пройшло засідання під керівництвом заступника голови Одеської РВА Олексія Мацулевича з головами Доброславської, Визирської, Красносільської та Фонтанської громад та представниками бізнесу.

Обговорили актуальні питання в економічній сфері. Начальник фінансового управління Одеської ОВА Олена Грищенко доповіла про підсумки виконання місцевих бюджетів громад Одеського району за 2022 рік в умовах воєнного стану та перспективи наповнення бюджетів у 2023 році.

Відповідно до другого питання порядку денного обговорили економічний стан громад та проблемні питання забезпечення бізнесу в умовах воєнного стану, вирішення яких впливає на наповнення місцевих бюджетів у 2023 році.

Голова Доброславської селищної ради Людмила Прокопечко презентувала доповідь про економічний стан нашої громади та поділилася з колегами досвідом в основних напрямках економічної діяльності, зокрема, залученні до бюджету додаткових коштів по грантовій діяльності.

В ході наради окремо приділено увагу питанням мобілізації та бронюванню працівників підприємств, а також взаємодії бізнесу з органами місцевого самоврядування і Територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

За результатами наради напрацьовано алгоритм подальшої роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь