Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулось засідання сесії Доброславської селищної ради

Дата: 24.02.2023 13:57
Кількість переглядів: 118

Під керівництвом голови громади Людмили Прокопечко пройшло пленарне засідання сесії Доброславської селищної ради. Депутати затвердили ряд земельних та бюджетних питань. Обговорили звіт про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку громади за 2022 рік, а також внесли деякі зміни до Плану на 2023 рік.

Селищний голова Людмила Прокопечко представила туристичний потенціал Доброславської громади та розповіла про проєкти, які планується реалізувати в цьому напрямку.

Селищна рада працює над розвитком інфраструктури, задача мешканців – також реалізовувати свої ідеї та розвивати підприємництво в громаді. Зокрема, для економічного зростання необхідно розвивати сферу послуг, виробництво та переробку продукції. Для цього важливо залучати інвесторів як для ведення великого бізнесу, так і розвивати малі підприємства.

Також рекомендуємо ознайомитися з інвестиційним паспортом Доброславської громади на офіційному сайті за посиланням https://dobroslavsrf-gromada.gov.ua/investicijnij-pasport-dobroslavskoi-gromadi-12-43-15-27-01-2023/. В ньому представлені об’єкти, ресурси та програми нашої громади, які можуть стимулювати діючий бізнес розширюватись, а інвесторів – створювати нові бізнеси. 

Мешканці, які мають підприємницькі ідеї, завжди можуть звернутися до селищної ради за допомогою або консультацією. Розвиток нашої громади залежить тільки від всіх нас.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь