Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Важлива інформація для керівників підприємств, установ та організацій всіх форм власності

Дата: 24.02.2023 14:34
Кількість переглядів: 107

Фото без описуВідповідно до листа Міністерства економіки України від 13.02.2023 № 2704-20/5959-01(додається), щодо порядку та критеріїв визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період. Відповідно до повноважень, визначених статтею 13¹ Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, щодо організації бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час інформуємо.

Постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 No 76 “Деякі питання реалізації положень Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” започатковано новий механізм бронювання військовозобов’язаних із застосуванням двох порядків:

- Порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану (далі – Порядок);

- Порядок та критерії визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період (далі – Порядок та критерії).

З метою організації роботи щодо формування пропозицій від підприємств, установ і організацій Одеського району, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період які у подальшому будуть надані на розгляд комісії Одеської обласної військової адміністрації для підтвердження статусу критично важливого підприємства, установи, організації.

Враховуючи вищевикладене, Одеська районна військова адміністрація доручає органам місцевого самоврядування спільно з керівниками підприємств, установ та організацій територіальних громад опрацювали та надали пропозиції відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2023р. № 76.

Пропозиції необхідно надати Управлінню з питань соціально-економічного розвитку територій Одеської районної військової адміністрації на електронну пошту economic.orda@gmail.com до 28 лютого 2023 року.

 

Постанова КМУ № 1487 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1487-2022-%D0%BF#Text

Постанова КМУ № 76 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/76-2023-%D0%BF#Text

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь