Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В Шомполівському старостинському окрузі пройшла зустріч голови громади Людмили Прокопечко з мешканцями

Дата: 01.03.2023 19:11
Кількість переглядів: 108

Сьогодні відбулася зустріч голови громади Людмили Прокопечко з мешканцями Шомполівського старостинського округу та «Звіт Доброславського селищного голови про роботу селищної ради за 2022 рік та перспективи розвитку громади у 2023 році».

Людмила Прокопечко прозвітувала про роботу селищної ради за минулий рік та відповіла на всі питання, підняті мешканцями. Зокрема, основні проблеми в старостинському окрузі стосуються ремонту дороги до центру громади та відсутність комунального підприємства.

За актуальними на сьогодні цінами вартість ремонту дороги до с. Старі Шомполи становить близько 300 млн. грн. Для бюджету громади це неосяжна сума, тому селищна рада подавала клопотання на державні програми. Кошти з державного бюджету на капітальні ремонти доріг в період військового стану виділятись не будуть. Навіть після нашої Перемоги державні кошти будуть направлені, в першу чергу, на відновлення постраждалих територій. Тому зараз громада може розраховувати лише на власні сили.

Нагальним питанням також є створення комунального підприємства на території старостинського округу. Селищною радою вже проводиться відповідна робота в цьому напрямку. Це дасть змогу вирішувати ряд проблем стосовно водопостачання, вивозу сміття та благоустрою території.

Окрім того, було обговорено ряд інших питань і пропозицій від мешканців та надано відповідні доручення посадовим особам для їх вирішення.

До проведення зустрічі посадовими особами Доброславської селищної ради було проведено особистий прийом громадян.

Зазначимо, що такі зустрічі заплановано провести на цьому тижні у всіх старостинських округах громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь