Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

В Доброславському ЗДО "Країна мрій" облаштували кабінет практичного психолога

Дата: 10.03.2023 16:38
Кількість переглядів: 142

Протягом лютого 2023 року команда ГО «ВАТРА-2015» у співпраці з Доброславською селищною радою активно працювала над реалізацією грантового проєкту «Happy Kids».  Щиро радіємо, що у співпраці з Молодіжною громадською організацією «ПАРТНЕР» нам вдалося придбати необхідні товари для облаштування кабінету практичного психолога у Доброславському закладі дошкільної освіти «Країна мрій». Саме тут дорослі і діти матимуть можливість  отримати безкоштовну психологічну допомогу у гарному приміщенні та з використанням сучасного обладнання.

«Жорстока війна в Україні безперечно стала стресом для всіх учасників освітнього процесу. Наше завдання – забезпечити належні умови для психологічного здоров’я кожної дитини. На жаль, війна стала для нас реальністю, в якій ми живемо. Характер небезпек щоразу змінюється, тому надзвичайно важливо говорити з дітьми про нові правила поведінки офлайн» - зазначає директор закладу дошкільної освіти «Країна мрій» Бобурчак Олена Анатоліївна.

 

«Війна розірвала українські сім’ї. І люди зараз переживають важкі часи через розлуку. Весь удар припав на матерів, яким зараз дуже складно. Вони мають підтримувати сім’ю. Забезпечувати безпеку сім’ї. Вони повинні організувати життя своєї сім’ї. Вони повинні самі стримувати свої емоції та допомагати своїм дітям. Тому, працюючи з матерями я бачу, що їм дуже потрібна підтримка і допомога» - розповідає практичний психолог ЗДО «Країна мрій»  Плотник Ольга Вікторівна.

«Щиро дякуємо всім причетним до реалізації проєкту.  Та особлива вдячність британському та ірландському народу за фінансову підтримку. Хай на вашій землі ніколи не буде війни і люди щасливо живуть у своїй країні» - це побажання першої відвідувачки Інни Витиник, сім’я якої переїхала до Доброслава з Херсонської області.

Якщо відчуваєте, що самостійно вам важко справлятися з життєвими обставинами, відчуваєте тривогу, панічні атаки, є ознаки депресії – звертайтеся до психолога. Довідки за телефоном 0671991223.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь