Доброславська громада

Одеська область, Одеський район

Відділ взяв участь в онлайн-нарадах з актуальних питань

Дата: 05.05.2023 17:47
Кількість переглядів: 84

Протягом робочого тижня  1-5 травня 2023 року відділ соціального захисту населення Доброславської селищної ради  взяв  участь в ряді онлайн-нарад з наступних питань:

  • Організація роботи користувачів в Кабінеті уповноваженої особи територіальної громади з питань призначення і виплати компенсації   з догляду   в   програмному комплексі «Соціальна громада» - 1 травня 2023 року. В ході навчань отримали роз’яснення щодо особливостей формування електронних заяв отримувачів компенсації. 
  • «Волонтерська діяльність як інструмент посилення згуртованості в громаді» - 2 травня 2023 року. У ході навчання спеціалісти відділу були ознайомлені із сутністю та змістом волонтерської діяльності у територіальних громадах, нормативними документами, що регулюють волонтерську діяльність та роз’ясненнями повноважень ОМС в сфері волонтерської діяльності.
  •  Нарада за участю представників  Головного управління національної соціальної сервісної служби в Одеській області, Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України та Департаменту соціальної та сімейної політики обласної військової адміністрації - 3 травня 2023 року. Під час наради було обговорено проблемні питання, які виникають при перетині кордону України особами, що супроводжують осіб з інвалідністю І чи ІІ групи або осіб, які потребують постійного догляду, а також питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я,  які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь